Leverandører

I forbindelse med vores ønske om at støtte mindre forretningsforetagender samt at få lavet ordentlige produkter af den bedste kvalitet, bruger vi meget tid på at finde og udvælge vores leverandører.

Vores anythingtowels bliver produceret i et meget lille væveri i en skøn gammel by i Tyrkiet og her er vores mestervæver, som er hands-on i udarbejdelsen af alle vores anythingtowels, oplært af sin far, som drev væveriet før ham. Der er tale om en lille virksomhed med ganske få ansatte og som udelukkende lever af at væve anythingtowels (pestemals) af rigtig god kvalitet.

Vores sæber produceres i en lille landsby uden for Izmir i Tyrkiet og efter helt traditionelle metoder, som man også tidligere har gjort det Europa. Fra samme sted får vi produceret vores ’keses’ (skrubbehandsker), som med fordel kan bruges sammen med sæberne. Disse er lavet af bomuld og silke.

I forbindelse med, at vores producenter er mindre erhvervsdrivende og da vores produkter er helt – eller delvist håndlavet, kan der være mindre variationer i form og farve mv. fra leverance til leverance. Vi synes, at det er en del af charmen at vide, at der er et menneske bag hvert enkelt færdigt produkt.